KHAS YANG NAK BODY SEBELUM RAYA NANTI?

Teknologi terkini untuk kurus 

Tak perlu tahan lapar 

Tablet perisa coklat yang sangat sedap

Artis Malaysia pun ramai dah consume Gloco Choc ni tau..

Tak percaya? Tonton video di bawah SEKARANG!

Anda menghadapi masalah ini?

perut buncit

lemak menggelebeh

berat berlebihan

otok lembik

Dah Cuba Bermacam-Macam Cara Tapi Badan Tetap TAK KURUS juga?

Workout

Stress dan membebankan betul dengan komitmen workout ni kan? Mana ada masa.. Kalau tinggal, sehari dua je, lemak naik semula!​

Sedut Lemak

Masa operate dahla sakit, seminggu lepas operate pun sakit masih tak hilang. Dahla mahal, membahayakan dan berisiko pulak tu.

Supplement

Dah banyak duit ‘invest’ untuk supplement , lemak yang cair sikit jer. Kalau tinggal, confirm lemak naik semula. Takkan nak bakar duit macam tu jer?

DIET​

Dah follow macam-macam jenis diet plan. Susah betul nak konsisten. Yelah, masa dahla tak banyak. Apa lagi nak beli barang, lepastu masak ikut menu diet tu. Fuhh seksa betul diet ni kan!

Jika anda terus Membiarkan Masalah Ini Berlarutan!

pasti anda Berpotensi menghidap penyakit berbahaya

Cuba anda BAYANGKAN!

Kenapa orang sanggup bahar insurans beratus ringgit, tiap-tiap bulan untuk perlindungan bila dah sakit.

Tapi tak sanggup bayar untuk cunsume produk kesihatan untuk maintain kekal sihat.

kenapa nak tunggu sakit, baik cegah dari sekarang kan?

Kalau anda nak kurus sebab nak sihat, which is kesihatan ini lagi penting dari rupa bentuk badan, biar Gloco Choc Bantu anda..

ANDA PASTI AKAN GEMBIRA SETELAH MENGGUNAKANNYA.

Memperkenalkan..

Membakar lemak

Membakar dan membuang lemak. Menghalang terjadinya lemak baru. Membuang toksik berbahaya

Mengurangkan tekanan

Memberi tenaga,
memberi mood posititif

Menlangsingkan badan

lansing dan "shape"kan badan.
Kecilkan bahahagian peha, punggung, leher dan lengan yang berlemak

Mencantikkan kulit

buang toksik merbahaya dan mencantikkan kulit

Siapa Yang Wajib Guna Gloco Choc?

Mereka yang nak kurus tapi tak ada masa

Mereka yang nak badan fit tapi tak tahan dengan komitmen gym

Mereka yang nak badan KURUS, tapi dah serik consume ubat yang tak mendatangkan hasil

Mereka yang dah cuba banyak jenis diet. Dahla seksa, tapi result tak memuaskan

Akak-akak yang nak badan cantik, tapi malu nak ke gym sebab bercampur dengan lelaki

Dah lebih daripada

0
Pelanggan yang berjaya bakar lemak dan kurus!

REAL PRODUCT

REAL RESULT

“LIHAT APA BERLAKU KEPADA MEREKA YANG DAH CUBA GLOCO CHOC INI…”

71KG

Sebelum

60KG

Selepas

tres

92KG

Sebelum

 70KG

Selepas

PENGGUNA

TESTIMONI

“Berat turun 4kg, Makan sikit pun dah kenyang, seluar yang pakai dah rasa longgar.”

“peha bontot dah kecik sikit, paling best lemak bawah pusah dah straight!.”

swipe ke kiri untuk lihat lebih banyak testimoni

KAMI BERKEMAHIRAN TINGGI

"Memberikan yang terbaik kepada pelanggan kami dengan menyediakan zat yang diperlukan"

Protein
85%
Calsium
75%
Iron
83%
Energy

LEPAS NI ANDA BOLEH DAPATKAN BADAN IDAMAN ANDA…

HARGA UNTUK 1 SET GLOCO CHOC + BONUS BERNILAI HAMPIR RM500 INI IALAH ​

RM180

SAHAJA


Berita baik untuk anda!

Ini Bonus Yang Akan Anda Dapat Jika Anda Beli Sekarang

DISKAUN PEMBELIAN 60% Dan FREE LIMITED WATER BOTTLE LIMITED EDITION!

diskaun 60%

percuma Botol Air Edisi Gloco Choc Stok Terhad

 

NANTI DULU! 

kami ada kejutan untuk anda!

ORDER SEKARANG, TAK PERLU BAYAR DULU. BAYAR PADA POSMEN MASA BARANG SAMPAI. OK KAN?

Anda takut tak dapat barang bila buat tempahan?

Takpe jangan risau. Anda order je sekarang dalam website ni, dan bayar pada posmen bila barang anda sampai nanti.

  • Barang akan sampai dalam 1-5 hari bergantung pada lokasi penerima.
  • Sila sediakan wang tunai yang mencukupi untuk dibayar pada posmen DHL ketika  barang sampai.
  • Cas tambahan RM10 dikenakan pada pelanggan.

NANTI DULU!
Kami Ada Kejutan Untuk Anda!

ORDER SEKARANG, TAK PERLU BAYAR DULU. BAYAR PADA POSMEN MASA BARANG SAMPAI. OK KAN?

1 year warranty

moneyback guarantee

tiada cas penghantaran

Soalan-soalan lazim yang customer kami selalu tanya​

Masih ragu – ragu untuk membeli Gloco Choc? Anda boleh dapatkan maklumat lanjut melalui soalan lazim di bawah untuk bantu anda buat keputusan. 

Fungsi Utama Gloco Choc:

1. Membakar dan membuang lemak
2. Menghalang terjadinya lemak baru
3. Menahan nafsu makan dan buatkan perut rasa kenyang
4. Turunkan berat badan
5. Kecilkan bahagian peha, punggung, leher dan lengan yang berlemak
6. Lansing dan “shape” kan badan
7. Mencantikkan kulit
8. Buang toksin merbahaya
9. Memberi tenaga
10. Memberi mood positif

Isian 60 biji untuk 2 botol dalam 1 kotak. Lulus KKM. Boleh digunakan 100% selamat. 

Tablet ni tak bahaya. Lulus KKM. Boleh digunakan 100% selamat. 

Tidak perlu bancuh hanya kunyah2 jer . Sehari 2 biji. Ia amat mudah di ambil dan sesuai untuk lelaki & wanita

Ya, dijamin kurus serta perut kempis setelah mengamalkan sekurang kurangnya 2 bula